Els de Wit

Els de Wit

Ik ben Els de Wit. In juli 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik ook een module sportfysiotherapie heb gedaan. Sinds die tijd ben ik werkzaam in het vak.

Naast de algemene fysiotherapie ben ik gespecialiseerd in longfysiotherapie (in het bijzonder COPD & Astma) en arbeidsfysiotherapie. Ik ben Adviseur Arbeid & Gezondheid. Verder ben ik bestuurslid Kwaliteit van de FysioZorg Haarlemmermeer
Daarnaast heb ik diverse cursussen gedaan als medical (kinesio)taping, het Mulligan concept (manuele technieken), manuele technieken volgens Mc Kenzie voor de rug en Dry Needling.

Tevens heb ik veel ervaring met orthopedische en trauma revalidatie, fitnessbegeleiding en (stabilisatie) behandeling bij zwangere vrouwen met rug- en bekkenklachten.

Ik ben aangesloten bij een aantal netwerken:

LoRNA (Long Revalidatie Netwerk Amsterdam)
Haarlemmermeer Ketenzorg (COPD)
Vereniging van Hart, Vaat- en Longfysiotherapie
FysioZorg Haarlemmermeer

Ik doe recreatief aan fitness en zwemmen en in de winter ski ik graag. In het verleden heb ik lange tijd schoonspringen gedaan, geturnd en paardgereden. Ik vind het erg leuk om met sport bezig te zijn en hierom ook anderen hierin te coachen/begeleiden. Verder heb ik een dochter (dec 2017) en zoon (sept 2020) waar ik enorm van geniet. 

In 2014 ben ik samen met mijn man ‘ME Fysio’ begonnen. Ik zit vol energie om van deze uitdaging iets moois te maken.

Ik ben enthousiast en wil graag mensen helpen. Aandacht voor de cliënt en behandeling, gericht op de individuele mogelijkheden van de cliënt vind ik erg belangrijk. Ik vind het leuk om mijn werkzaamheden op de praktijk af te wisselen met werkzaamheden bij sportclubs, mensen thuis of op bedrijven. 

U kunt mij bereiken via de mail: info@mefysio.com of bellen op telefoonnummer 06-37330248 om een afspraak te maken.

Ik ben in het KRF NL (kwaliteitskeurmerk van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 99912928604.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP